Lisette Bakker - Start advocatuur & mediation | Rosmalen

Lisette Bakker

specialist in personen- & familierecht en mediation

Neem contact op met Lisette

Ik ben een betrokken advocaat die veel waarde hecht aan de belangen van mijn cliënten. Ik heb een persoonlijke aanpak en spreek duidelijke taal. Ik ben eerlijk en duidelijk over de (juridische) mogelijkheden. Hoe moeilijk een zaak ook is, ik probeer altijd te komen tot een goede oplossing.

Aan het verleden kun je niets veranderen, hoe de toekomst eruit ziet dat bepaal je zelf.

Lisette

Doelgericht en betrokken

De werkwijze van Lisette wordt door anderen omschreven als vastberaden, doelgericht en betrokken. Lisette streeft er altijd naar om het geschil buiten de rechter om te regelen, maar de gang naar de rechter wordt niet uit de weg gegaan als dat nodig is.

Lisette treedt veelvuldig op als mediator in diverse personen- en familierechtzaken. Daardoor heeft Lisette altijd oog voor de belangen van alle betrokken partijen, zeker als er ook kinderen bij de zaak betrokken zijn.

Lisette Bakker

Ervaringen en specialisme

Lisette heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2010 is zij beëdigd als advocaat en heeft zij zich meteen toegelegd op het personen- en familierecht. Lisette heeft voordat zij in 2018 Start advocatuur & mediation oprichtte 8 jaar gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Oss. Lisette heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan en zij heeft de specialisatieopleiding van de vFAS afgerond. Lisette is lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators.

Registratie

Orde van Advocaten

Conform artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur heeft mr. L.M. Bakker in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten personen- en familierecht als rechtsgebied geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. L.M. Bakker elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.

Algemene gegevens

mr. Lisette Bakker

specialist personen- & familierecht
mediation

E-mail: lbakker@start-advocatuur.nl
Telefoonnummer: 06-28079238

advocaat sinds 2010
lid van Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators

 

Heb je juridisch advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met Lisette op