Over ons - Start advocatuur & mediation | Rosmalen

Over Start

Lisette Bakker, het gezicht achter Start advocatuur & mediation

Start advocatuur & mediation

Persoonlijk, gedreven en betrokken

Start advocatuur & mediation is een dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid, gedrevenheid en kwaliteit.

Lisette Bakker heeft jarenlang gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Oss. Zij beschikt over veel ervaring dus ze kan jou goed bijstaan.

Het is al vervelend genoeg wanneer je betrokken raakt bij een juridisch conflict en dan is het belangrijk dat je snel, makkelijk en laagdrempelig contact kunt krijgen met jouw advocaat voor vragen of overleg. Dat kan natuurlijk “gewoon” via de telefoon of e-mail, maar ook via WhatsApp of social media, bij spoed zelfs buiten kantooruren. Een goede bereikbaarheid is bij Start advocatuur & mediation belangrijk.

Tijdens kantooruren vind je Start advocatuur & mediation in een modern pand dat van alle gemakken voorzien is aan de rand van de woonwijk de Groote Wielen in Rosmalen, direct aan de Groote Wielen Plas. In de directe omgeving zijn meer dan voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig. Vanaf het station in Rosmalen of Den Bosch is het kantoor ook makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Neem contact op

Start advocatuur & mediation

mr. Lisette Bakker

Ik ben een betrokken advocaat die veel waarde hecht aan de belangen van mijn cliënten. Ik heb een persoonlijke aanpak en spreek duidelijke taal. Ik ben eerlijk en duidelijk over de (juridische) mogelijkheden. Hoe moeilijk een zaak ook is, ik probeer altijd te komen tot een goede oplossing.

Meer weten over Lisette?

Heb je juridisch advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met Lisette op